Обрано переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику

Обрано переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику

14.04.16 12:14 0 603
В Управлінні ДСНС України у Івано-Франківській області завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику, який проходив з 2 березня 2016 року.

У конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 18 років.

До Управління надійшло 273 роботи зі всіх куточків Прикарпаття, де дітки змалювали всю складність роботи відважних рятувальників, їх робочі будні, а також продемонстрували знання правил безпеки життєдіяльності.

Отож за рішенням журі переможцями у віковій групі від 6 до 10 років стали роботи Федорук Богдани (8р., с.Підвисоке, Снятинський район) - «Будьте уважні та обережні», Стецько Марії (8р., м.Долина) – «Памятай про безпеку!», Федів Ольги (7р., м.Івано-Франківськ) – «Пожежники приходять вчасно».

В II віковій категорії 11-14 років призерами стали Мельничук Ангеліна (14р., м.Косів) – «Пожежа в лісі-лихо для природи», Крутій Аліна (м.Болехів) – «Універсальний пожежний», Михайлишин Елісон (м.Калуш) - «Не грайтесь сірниками, діти».

Відповідно призові місця отримали роботи дітей віком від 15 до 18 років Петрової Інни (15р., м.Яремче) – «Обов’язок кожного», Данищук Анастісії (м.Коломия), Березовського Максима (м.Івано-Франківськ) – «На варті пожежної безпеки».

Переможці конкурсу отримають грамоти та подарунки під час святкових заходів до Дня пожежної охорони.

Управління ДСНС України в області вітає переможців та бажає подальших успіхів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ