В Івано-Франківській області тисменицькі рятувальники навчали дошкільнят правил безпеки

В Івано-Франківській області тисменицькі рятувальники навчали дошкільнят правил безпеки

14.04.16 10:14 0 633
Коли за вікном сяє весняне сонце, а повітря духм’яне від розквітлих дерев та молодої трави, особливо гостро відчуваєш усю повноту життя - воно безцінне. Коли ж ідеться про життя дітей, усе сказане вище набуває й зовсім особливого сенсу. Адже у нашому урбанізованому світі саме на малюків чатує безліч небезпек: електрика, газ та навіть звичайні сірники в невмілих дитячих руках можуть за одну мить перетворитися із хороших друзів на запеклих ворогів.

Щоб не трапилось біди, дорослі зобов’язані донести до дітей у доступній для них формі елементарні знання з безпеки життєдіяльності. Саме з такою благородною метою цієї весняної пори рятувальники зустрічаються із вихованцями дитсадків.

13 квітня на екскурсію до державної пожежно-рятувальної частини №2 у Тисмениці прийшли малюки із Тисменицького дитячого ясел-садочку «Сонечко». Дітей ознайомили з основними правилами безпеки життєдіяльності, продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання. Дошкільнята неймовірно зраділи: далеко не щодня трапляється нагода не тільки побачити й торкнутися пожежного автомобіля, а й посидіти у ньому. Позитивних вражень було чимало. Працівники пожежно-рятувальної служби також нагадали дітям, як поводитися з електричними та газовими приладами, застерегли від небезпечних ігор із сірниками і запальничками.

Хочеться сподіватися, що проведення таких заходів з питань безпеки життєдіяльності серед дошкільнят та учнівської молоді допоможе уникнути в подальшому трагедій і зберегти не одне дитяче життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначено переможців ...
Наступна новина: Регіональний сервісний ...

КОМЕНТАРІ