В Івано-Франківській області рятувальники проводять профілактичні заходи серед школярів

В Івано-Франківській області рятувальники проводять профілактичні заходи серед школярів

14.04.16 14:27 0 616
На Івано-Франківщині рятувальники продовжують проводити масово-роз’яснювальну роботу серед дітей різного віку для того, щоб запобігти пожежам, навчити дошкільнят та школярів правильної поведінки на випадок виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій.

12 квітня калуські вогнеборці спільно з відділом освіти Верхнянської об’єднаної територіальної громади провели у підвідомчих загальноосвітніх навчальних закладах профілактичні заходи. Дітям розповіли чимало цікавого: як не допустити пожежі вдома, під час навчання та відпочинку, що робити, коли помітив палаючу траву чи натрапив на невідомий предмет, куди телефонувати у різних небезпечних ситуаціях.

Сумно, однак саме рятувальникам у своїй роботі доволі часто доводиться бути очевидцями трагедій, що трапляються через незнання дітьми правил безпеки життєдіяльності. На конкретних випадках, що сталися на Івано-Франківщині, школярам пояснили, як поводитись у випадку надзвичайної ситуації. Діти зрозуміли, наскільки нищівною є сила вогню.

Крім того, школярі мали чудову нагоду побувати на екскурсії: вони завітали до державної пожежно-рятувальної частини №6 м. Калуш, оглянули техніку та спорядження рятувальників, поспілкувалися із вогнеборцями.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські школярі ...
Наступна новина: У тролейбусах Тернополя ...

КОМЕНТАРІ