Львівська область: рятувальники застерігають громадян не спалювати сухотрав’я

Львівська область: рятувальники застерігають громадян не спалювати сухотрав’я

14.04.16 13:03 0 944
На передодні свят господарі приводять у порядок свої земельні ділянки, узбіччя доріг та не завжди безпечним методом. На Львівщині почастішали пожежі в екосистемах. Часто причиною таких пожеж стає людський фактор.

У зв’язку з цим 13 квітня рятувальники Львівщини завітали с. Бірче Городоцького району, що у Львівській області. Тут домівки людей межують із торфовищем, загорання на якому рятувальники ліквідовують щороку. Рятувальники розділились на три групи – це дало змогу проінформувати більшу кількість людей.

Представники Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно з органами місцевого самоврядування наголосили населенню щодо заборони випалювання сухостою. Вогнеборці розповіли жителям села про пожежонебезпечний період та пов’язану з ним зростаючу кількість пожеж в екосистемах. А також нагадали про заборону паління сухої трави, адже неконтрольований вогонь може перекинутися на торф, ліс або житлові будинки.

Під час даного заходу серед мешканців села були розповсюджені листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що тільки сумлінне дотримання правил пожежної безпеки дозволить захистити ваш будинок від вогню, а також зберегти власне життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Луцьку учасники “круглого ...

КОМЕНТАРІ