У Львівській області умовна пожежа,евакуація — у школі День цивільного захисту

У Львівській області умовна пожежа,евакуація — у школі День цивільного захисту

14.04.16 19:25 0 1221
Щоб навчити дітей діяти рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 13 квітня у Львівській загальноосвітній школі-інтернат №2 Львівської міської ради відбувся «День цивільного захисту». О 12:40 за сигналом сирени проведено учбову евакуацію особового складу школи.

Після успішної евакуації рятувальники провели бесіду, щодо дотримання основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Розповіли про основні причини виникнення пожеж у побуті, наголосили на правилах які дозволять уникнути можливої біди.

На завершення працівником районного відділу Головного управління ДСНС України у Львівській області було проаналізовано якість проведення евакуації, де рятувальник відзначив належне почуття відповідальності учнів, а педагогам подякував за підготовку дітей до практичного використання набутих знань і навичок у реальному житті.

Проведені заходи показали практичну готовність учнів та колективу школи злагоджено діяти за сигналами оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ