Чернігівська область: на базі Спеціального авіаційного загону тривають навчально-методичні збори керівного складу ДСНС України щодо гасіння пожеж у природних екосистемах

Чернігівська область: на базі Спеціального авіаційного загону тривають навчально-методичні збори керівного складу ДСНС України щодо гасіння пожеж у природних екосистемах

14.04.16 10:05 0 555
В період з 11 до 20 квітня на базі Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин) проводяться практичні навчально-методичні збори керівного складу ГУ (У) ДСНС України в областях та м. Києві щодо гасіння пожеж у природних екосистемах із залученням авіаційних засобів.

Збори тривають на території аеродрому «Ніжин». Їх головна мета - відпрацювання алгоритму дій підрозділів Державного агентства лісових ресурсів, ДСНС України, обласних і районних ланок територіальної підсистеми цивільного захисту під час гасіння масштабних лісових пожеж із залученням наземних сил і засобів Управління ДСНС України у Чернігівській області та авіаційних засобів Спеціального авіаційного загону.

До проведення практичних зборів залучаються авіаційні сили та засоби, зокрема авіаційний персонал льотного та наземного складу авіації ДСНС України, а також два літаки Ан-32П, один вертоліт Мі-8МТ з водозливним пристроєм ВЗП-5 для практичного гасіння імітованих лісових пожеж та один вертоліт ЄС-145 "Єврокоптер", як повітряний пункт управління з метою забезпечення завдань управління та координації дій повітряних і наземних сил під час ліквідації надзвичайних ситуацій, пов’язаних з гасінням лісових пожеж.

У ДСНС України у Чернігівській області,

САЗ ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: представники ...
Наступна новина: Визначено переможців ...

КОМЕНТАРІ