У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на базі освітньої установи та навчили школярів правилам пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на базі освітньої установи та навчили школярів правилам пожежної безпеки

14.04.16 11:27 0 544
12 квітня працівниками Зарічненського районного сектору та 13-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено тактико-спеціальні навчання із спеціалізованими службами району на базі Зарічненської НВК. Вході якого було відпрацьовано порядок спільних дій на випадок надзвичайної ситуації.

Тактичним задумом навчання, було проведення гасіння умовної пожежі, на першому поверсі адміністративної будівлі в приміщення бібліотеки. За викликом адміністрації об’єкту, на місце події терміново прибули аварійно-рятувальні служби. Рятувальники швидко ліквідували пожежу та врятували з задимленого середовища двох умовних потерпілих.

Окрім цього працівники служби порятунку розповіли школярам про пожежі та надзвичайні ситуації на території району, а також випадки загибелі і травмування дітей внаслідок цих подій та поведінки при їх виникненні. Далі всі присутні були ознайомлені з пожежним автомобілем та пожежно-рятувальним обладнанням, за допомогою якого здійснюється гасіння пожеж та порятунок людей в районі. Школярі з великою задоволенням розглядали різноманітні технічні засоби та задавали багато питань з приводу роботи рятувальників, а також мали можливість спробувати себе у ролі рятувальника.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині оформлено ...

КОМЕНТАРІ