У Рівненській області вогнеборці ліквідували пожежу вантажівки,що перевозила деревневе вугілля

У Рівненській області вогнеборці ліквідували пожежу вантажівки,що перевозила деревневе вугілля

14.04.16 14:34 0 627
12 квітня о 18:23 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про загоряння вантажного автомобіля «VOLVO» в селі Немовичі Сарненського району.

За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни.

На місці працівники ДСНС з’ясували, що пожежа виникла у причепі вантажівки, яка перевозила 8 тонн деревневого вугілля у мішках. Як розповів водій вантажного автомобіля, він раптово помітив, що з-під тенту машини почав виходити дим, саме під час дозаправки автомобіля пальним на АЗС. Чоловік не розгубився, одразу сів за кермо та від’їхав від автозаправочної станції на безпечну відстань, після чого відчепив причеп з вугіллям від машини та зателефонував до пожежно-рятувальної служби за номером «101».

Вже за сім хвили на місці надзвичайної події працювали місцеві пожежні. Аби знайти осередок горіння, вогнеборцям довелося вручну розвантажувати мішки з вугіллям. Після цього на приборкання полум’я рятувальники подали водяний ствол.

О 18:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:07 – повністю ліквідувати. На гасіння було залучено 1 пожежна автоцистерна та 5 вогнеборців.

Завдяки пильності водія та оперативності працівників Держслужби з НС вантажний автомобіль та майже усе вугілля було врятовано. Наразі усі обставини даної пожежі встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У тролейбусах Тернополя ...
Наступна новина: У Львові влаштували ...

КОМЕНТАРІ