Найяскравіші учасниці шоу «Холостяк» 4 сезона

Найяскравіші учасниці шоу «Холостяк» 4 сезона

14.04.16 11:17 0 1122

Нещодавно глядачі побачили перший випуск четвертого сезону шоу «Холостяк». 25 дівчат прийшли себе показати і на Олексія Воробйова подивитися, а заодно поборотися за його руку і серце. Варто відразу зазначити, що в цьому році творці проекту особливо постаралися: відібрали учасниць яскравих, неординарних та зі складною долею. Про тих, хто справив найяскравіше перше враження - в нашому огляді. До речі, ви можете більше інформації дізнатися і тут http://holostyaktnt.com/holostyakserii/.

26 років Наталя Горожанова - безперечний лідер глядацьких симпатій. Сильна, красива і вольова дівчина, яка перша отримала троянду від Олексія. Більш того, саме їй вже пророкують штамп в паспорті, адже Воробйов раніше говорив, що знайшов свою суджену на перших хвилинах проекту. Дійсно, Наталя вела себе скромніше, ніж інші учасниці. Єдине, що декольте її червоного брючного костюму було трохи глибше за рамки пристойності. Але чесно, Олексій заглядав в нього нечасто - все більше в надзвичайно гарні очі жінки.

Дарина Корнієнко, 29 років. До шоу «холостого» Даша побувала на проекті «Топ-модель по-російськи, 3 сезон», де хотіла набути впевненості в собі і піти далі по кар'єрним сходах. Хотіла - отримала. Тепер впевнена в собі красуня має намір знайти чоловіка. І, судячи на вашу думку, у неї є всі шанси.

Тетяна Шмельова, 21 рік. Тетяна Шмельова робила в першому випуску програми багато сенсаційних заяв. Так, спочатку вона зізналася Олексію, що в юності її зґвалтували. Після пережитого жаху Тетяна втратила віру в чоловіків і почала зустрічатися з дівчатами (друга сенсація). Більш того, подібні відносини породили в ній бажання виглядати, як хлопчик. Так і з'явився на світ Микита Крутов. До слова, Микита - улюблене чоловіче ім'я Тетяни, на вибір псевдоніма вплинув фільм «Микита». А Крутов - просто прізвище однієї її знайомої. При цьому у Тетяни з Олексієм знайшлося багато спільного на ґрунті музиці. Тому Воробйов ризикнув і вирішив допомогти бідоласі повернути віру в різностатеву любов.

Алла Бергер 20 років.  Алла з порога заявила Олексію , що знімається в стилі ню. «Ну і ну! ..» - Подумав Олексій, а вголос сказав, що вважає жіноче тіло найкрасивішим, що є в світі, і нічого тут соромитися. Можливо, саме з цієї учасницею глядачі побачать більшість відвертих сцен, про які розповідали творці проекту.

Яна Аносова, 21 рік. Яна - актриса, і цим все сказано. Яскрава дівчина, яку багато хто добре знає за серіалом «Як я став російським». Цікаво, чи буде вона грати в любов?

Ксенія Слащева 26 років. В 15 років Ксенію збила машина, після чого дівчина кілька місяців перебувала між життям і смертю і тепер пересувається в інвалідній колясці. Як би там не було, але Ксенія Слащева отримала троянду від Холостяка і продовжила боротьбу за його серце.

Олександра Гусєва, 21 рік. Хто це - Леді Гага? Ні, це Леді Саша - цікава і неординарна дама, яка як дві краплі води схожа на популярну виконавицю. Цікаво, що, коли Олександра зникла за дверима, інші учасниці активно обговорювали, що вона нагадує трансвеститку. Але Олексія не обдуриш - він змусив дівчину зняти рожеву перуку, розгледів в ній справжню красу, послухав, як вона грає на роялі, і ... відправив додому.

Марія Гур'єва, 30 років. Сама доросла учасниця проекту, від якої Олексій досі в захваті. Зріла, на відміну від всіх інших, жінка підкорила Холостяка своєю сміливістю. Наприклад, Марія не побоялася сказати на всю країну, що такого хлопчика, як Воробйов, добре в коханці, але не в чоловіки. І тим не менше, проект для неї - чудовий майданчик показати себе і на інших подивитися. А ще Марія співпрацювала з журналом «Максим», в якому можна виявити її досить відверті фотографії. Чи то від подиву, чи то тому, що подібну щирість нечасто зустрінеш, Олексій дав Марії троянду. І не забув передати привіт її дочці: «Марго, у тебе чудова мама!» - Резюмував артист.

Наталія Мартинова, 21 рік. Наталія підкорила всіх своєю непостійністю. Олексію вона відразу сподобалася, і він вручив їй троянду, тільки ось дівчина вирішила, що не готова йти далі. Правда, після того як Холостяк віддав її квітку іншій, Мартинова передумала, і тепер в проекті 16 учасниць замість заявлених 15. До речі, це був перший випадок, коли Воробйов порушував правила проекту. Кажуть, далі буде ще цікавіше.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ