Як підібрати гарні кросівки?

Як підібрати гарні кросівки?

14.04.16 17:44 0 1035

Зараз ринок сучасної спортивної екіпіровки ропонує великий вибір взуття для спорту. Якщо ви бажаєте зайнятися бігом, спортивною ходьбою або почати проводити заняття з м'ячем, то вам просто не обійтися без якісних кросівок.

Якими повинні бути кросівки?

Взуття для спорту повинно бути досить широким для того, щоб пальці розташовувалися в природному положенні і досить довгим, щоб вони могли рухатися вільно. Тому, коли вибираєте нову модель, зверніть на це увагу. Найкраще купувати взуття зі шкіри, так як в ньому ноги не стануть потіти. Крім усього іншого, ноги трошки набрякають в спеку, за рахунок чого не слід міряти кросівки в холодну погоду. До речі, якщо ви бажаєте кросівки nike roshe run купить, то це можна зробити і на сайті: http://sneaker.kiev.ua/nike-roshe-run.

Особливості якісних кросівок:

  • Шви рівні й акуратні, немає ніяких слідів застосування клею.
  • Носок має бути досить пружним. Натисніть на нього пальцем. Якщо сформувалася вм'ятина і вона стрімко зникає, значить, взуття - якісне, і в ньому можна сміливо відправитися на заняття спортом.
  • Задник взуття в обов'язковому порядку повинен бути жорстким, навіть якщо він виготовлений із матерії.
  • Підошва являє собою багатошарову непросту конструкцію. При цьому, кожен з шарів має власне технологічне призначення.
  • Устілка. Головне, щоб цей елемент був знімним. В даному випадку її можна буде витягти і просушити після того, як ви кілька разів відвідали спортивний зал. Вийнявши устілку, пошукайте шви. Якщо під нею ви помітите картонну або тканинну поверхню, то устілка дуже швидко зіпсується, а ногам буде просто некомфортно.
  • Тест на гнучкість. Не рідко під час демонстрації якості взуття продавці починають гнути підошву в обидві сторони. Але у якісних кросівок вона буде гнутися лише в певному місці. Відшукати його не важко. Просто уявіть, що ви піднялися на навшпиньки. Підошва не повинна згинатися посередині - такі кросівки будуть загрожувати травмами ступні.
  • Шнурівка. Основне її завдання, якщо ви проводите заняття на вулиці, - оберігання від вологості. Промоканню допоможе запобігти шнурівка з язичком, який вшитий таким чином, що його бічні частини також прикріплюються до черевиків.
  • Під час придбання кросівок варто дотримуватися даних рекомендацій, тому що вони допоможуть вам вибрати саме те взуття, в якому ви зможете із задоволенням займатися спортом, і яке зможе уберегти вас від травм і дискомфорту.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: м. Заліщики: внаслідок ...
Наступна новина: У Львівській області вогонь ...

КОМЕНТАРІ