Як вибрати меблі для спальні

Як вибрати меблі для спальні

14.04.16 18:21 0 660

Сприятлива обстановка в спальні - це запорука хорошого сну і повноцінного відпочинку. Для спальні необов'язковий шик вітальні або креатив кухні, тут важливий комфорт і зручність. Щоб створити в спальні сприятливу атмосферу, досить вибрати правильні, якісні, міцні, екологічні, безпечні, комфортні і, звичайно ж, привабливі меблі.

При виборі меблів для спальні варто брати до уваги:

  • Кількість. Головне правило облаштування спальні: мінімум меблів і максимум простору. Купуйте тільки необхідні меблеві елементи: ліжко, тумби, комод, шафа, туалетний стіл, дзеркало. До речі, більше інформації ви можете прочитати тут.
  • Стиль. Краще витримувати все в єдиному стилі. Це допоможе створити гармонію і затишок. Ви можете вибрати строгу класику, хай-тек, нестандартний арт-нуво, або кантрі. Основне, щоб обстановка сприяла розслабленню і відпочинку.
  • Колір. Віддайте перевагу світлим відтінкам. Це додасть легкості і допоможе розширити простір. Темні меблі підійдуть для великих спалень з високими стелями.

Природно, що королевою спальні є ліжко. Решта меблів повинні гармоніювати з дизайном інтер'єру, не захаращувати простір і вміщати все необхідне. При покупці ліжка не можна економити. Якщо дозволяє площа, вибирайте просторе ліжко з якісним ортопедичним матрацом. Узголів'я повинно бути зручним. Комфортне і широке ложе допоможе розслабитися після важкого дня і дозволить відновити сили під час сну.

Як вибрати меблі для спальні

Якщо спальня також грає роль вітальні, доцільно вибрати розкладний диван. Заощадити місце допоможе підйомне відкидне ліжко, вбудоване в окремі елементи меблів (стінку, шафу). Крім ліжка спальні обладнуються шафами, комодами для зберігання речей.

Розширити простір невеликої спальні допоможуть шафи-купе з дзеркальними фасадами і спеціальними ящиками під ліжком. Доповнити обстановку спальні можна тумбочками з освітленням або без нього. Це додасть затишку і дозволить почитати книгу перед сном. У великій спальні можна розмістити туалетні столики з пуфами або трельяжі.

Головне, щоб всі деталі доповнювали дизайн і не виглядали розрізнено. Відмінним рішенням буде придбати готовий меблевий гарнітур. Любителям дорожнечі відмінно підійдуть елітні меблі під замовлення. Пам'ятайте: якими б не були меблі для спальні, вони завжди повинні залишатися практичними і зручними. У хорошій спальні ви завжди будете легко засинати і з задоволенням прокидатися.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ