м. Тернопіль: в Управлінні ДСНС відбулись заходи приурочені до Дня пожежної охорони

м. Тернопіль: в Управлінні ДСНС відбулись заходи приурочені до Дня пожежної охорони

16.04.16 10:01 0 554
15 квітня біля каплиці «Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини», на території Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області відбулись заходи приурочені до Дня пожежної охорони. В них взяли участь священнослужителі, ветерани та пенсіонери пожежної охорони, а також керівництво та особовий склад пожежно-рятувальної служби області.

Присутні помолилися за мир в Україні, за здоров’я та професійну вдачу вогнеборців та вшанували героїв-пожежників, які назавжди відійшли у вічність та заступили на беззмінну небесну вахту. Цього дня вшановували всіх тих, хто по праву, з честю носить горде звання пожежного та є прикладом відданості присязі, мужності і героїзму, готовності до самопожертви заради збереження людського життя.

Звертаючись до присутніх начальник Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей побажав всім здоров’я, миру й злагоди в родинах, завжди повертатися зі служби до рідних домівок живими й неушкодженими та надалі успішно втілювати в життя гасло: «Запобігти. Врятувати. Допомогти!». За вагомий вклад у розвиток пожежно-рятувальної служби він нагородив почесними грамотами та відзнаками Управління кращих працівників та ветеранів.

Блільше фото на офіційній сторінці Управління в мережі Фейсбук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У клубі ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ