В Луцьку у дошкільному навчальному закладі №37 посадили фруктовий сад

В Луцьку у дошкільному навчальному закладі №37 посадили фруктовий сад

16.04.16 08:34 0 758
У дошкільному навчальному закладі № 37 відбулася екологічна акція “У майбутнє без техногенних та екологічних катастроф” з нагоди відзначення 30-ої річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Під час акції дошкільнята разом із міським головою Миколою Романюком, його заступником Сергієм Григоренком, депутатом міської ради Юрієм Безпятко, ліквідаторами аварії на ЧАЕС, батьками, педагогами на території садочка посадили фруктовий сад.

Вихованці ДНЗ №37 разом зі своїми педагогами пообіцяли доглядати і берегти молоді дерева та кущі, серед яких яблуні, груші, абрикоси, сливи та смородина. Загалом 60 молодих саджанців.

Звертаючись до присутніх міський голова Микола Романюк зазначив, що аварія на Чорнобильській атомній електростанції завдала багато шкоди. “30 років тому ми не усвідомлювали, що сталося. Нам нічого не розповідали на початках. Інформацію почали отримувати через тиждень-два. Ми знали, що сталася аварія, але, яке лихо вона принесе ніхто не знав, як це вплине на здоров'я людей та екології. Хочу подякувати громадянам, які ліквідовували наслідки аварії, за їхній мужній та героїчний вчинок. Завдяки їм було зменшено наслідки. Міська рада у міру можливого робить усе, щоб допомогти ліквідаторам аварії на ЧАЕС, але фінансових ресурсів на все не виставчає.

Я впевнений, що у пам'яті залишиться фруктовий сад, який ми посадили на честь пам'яті ліквідаторів. Майбутні покоління не повинні забувати про цю страшну аварію. Це прикра сторінка історії нашої країни”, - наголосив він.

Крім того Микола Романюк вручив і ряд почесних відзнак.

Для учасників акції вихованці ДНЗ № 37 підготували святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: День пожежної охорони ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ