Організовано аварійно-рятувальні роботи на місці прориву магістрального трубопроводу водогону Дністер-Чернівці

Організовано аварійно-рятувальні роботи на місці прориву магістрального трубопроводу водогону Дністер-Чернівці

16.04.16 20:23 0 747
Прорив магістрального трубопроводу водогону Дністер-Чернівці на ділянці Щубранець–Попова діаметром 900 мм стався учора, 14 квітня, близько 20.00. Внаслідок його утворилося провалля діаметром до 20-25 м та глибиною 3,5 м. Підмито фундамент житлового будинку по ІІІ пров. О. Вільшини,2, зруйновано прибудовану котельню та веранду.

було організовано позачергове виїзне засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Чернівців під головуванням начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Володимира Самолюка.

З метою проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт, спрямованих на забезпечення життя та здоров'я мешканців, мінімізацію матеріальних збитків та локалізацію аварійної ситуації, вжито заходи з організації безпеки в зоні надзвичайної події. У разі необхідності буде забезпечено аварійне освітлення місця проведення відновлювальних робіт, залучено спеціальний інструмент та особовий склад рятувальників. ПАТ «Чернівцігаз» та КП «Чернівціводоканал» забезпечили оперативне відключення систем життєзабезпечення електро-газо-водопостачання в будинках, що зазнали руйнування. Також підприємством «Чернівціводоканал» вживаються невідкладні заходи щодо безаварійної зупинки експлуатації пошкодженої ділянки водогону.

З метою недопущення руйнування житлового будинку буде укріплено фундамент.

Мешканців будинку по ІІІ пров. Вільшини,2 відселять до маневрового фонду міської ради.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Калинове ...
Наступна новина: На Вінничині за І квартал ...

КОМЕНТАРІ