У Чернігові органи Пенсійного фонду спільно з органами влади працюють над збільшенням надходжень до бюджету

У Чернігові органи Пенсійного фонду спільно з органами влади працюють над збільшенням надходжень до бюджету

16.04.16 10:23 0 518
З метою захисту прав застрахованих осіб та забезпечення надходжень до бюджету Пенсійного фонду Чернігівським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України налагоджена співпраця з місцевими органами влади та соціальними партнерами.

В управлінні вживаються заходи щодо пошуку резервів додаткових надходжень до бюджету Пенсійного фонду, зокрема, здійснюється аналіз факторів впливу на динаміку фонду оплати праці, на який нараховуються внески, та чисельності найманих працівників. Негативні тенденції в оплаті праці щомісячно доводяться до місцевих органів влади, прокуратури, соціальних партнерів.

За I квартал 2016 року направлено інформацію стосовно 229 роботодавців, які не дотримувались вимог законодавства щодо оплати праці. Близько 1330 найманих працівників офіційно отримували заробітну плату, меншу за мінімально встановлений розмір.

Завдяки співпраці з органами влади та територіальними органами Державної фіскальної служби забезпечено виконання планового завдання із надходження власних доходів з урахуванням частки єдиного внеску на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

За інформацією управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ