За сприяння управління фізичної культури та спорту побачила світ книга «Легка атлетика Тернопільщини: історичний аспект»

За сприяння управління фізичної культури та спорту побачила світ книга «Легка атлетика Тернопільщини: історичний аспект»

16.04.16 19:08 0 608
Перший заступник Міністра молоді і спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур взяли участь у презентації книги Олександра Степанюка «Легка атлетика Тернопільщини: історичний аспект», яка відбулася у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Як розповів автор, у книзі подано коротку історію становлення та розвитку легкої атлетики на Тернопіллі, біографічні дані провідних спортсменів, тренерів.

«Працюючи над довідником «Легка атлетика Тернопільщини: історичний аспект», я відкрив для себе багато історичних подій, що стосувалися розвитку масового спорту на Тернопільщині та легкої атлетики в тому числі, - розповів Олександр Степанюк. – Тому тут я ділюся ювілейними, святковими датами цих окремих історичний подій, свідками та активними учасниками яких були багато тернополян”.

Перший заступник Міністра молоді і спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул гідно відзначив роботу Олександра Степанюка.

«Це важка, але дуже потрібна праця, - констатував Ігор Гоцул. – Адже минає час, змінюються люди, приходять нові обличчя. А це – чудова можливість дізнатися про діяльність своїх колег. Я переконаний, що такі видання має мати кожна федерація».

Перший заступник Міністра молоді і спорту України, побажав Олександру Степанюку успіхів та натхнення для подальшої праці.

Начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур запевнив, що докладе максимум зусиль для максимального розповсюдження видання.

«Ця книга має жити! Вірю, що вона знайде свого читача», - зазначив Віктор Мацикур.

До слова, 22-23 квітня буде проведено 70-й чемпіонат Тернопільської області з легкої атлетики.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ