5 травня стартує ЗНО на Тернопільщині

5 травня стартує ЗНО на Тернопільщині

16.04.16 13:21 0 585
Заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Юрик провів нараду з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання на Тернопільщині.

Як поінформував заступник директора ТОКІППО з питань ЗНО та моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк, 5 травня відбудеться ЗНО з української мови та літератури, 11 - з математики, 13 - з історіі Украіни, 3 - 17 червня - інші предмети.

"Цього року в нас своєрідний ювілей, адже 10-й рік поспіль проводимо ЗНО як форму контролю за якістю освіти, - зазначив Юрій Шайнюк. - Особливістю цього року є проведення ДПА з трьох предметів у формі ЗНО".

Для участі у тестуванні з української мови та літератури зареєструвалося близько 6,5 тисяч абітурієнтів. В області буде облаштовано 28 пунктів тестування з української мови, 10 - з математики.

Заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Юрик наголосив на посиленні заходів безпеки під час проведення ЗНО.

"Кожного року тестування - це велике скупчення людей, тому прошу звернути особливу увагу на питання безпеки абітурієнтів, - зазначив Юрій Юрик. - Крім того, зважаючи на ситуацію в країні, можуть бути різні провокації".

За результатами наради Юрій Юрик дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністраціі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: З ініціативи міського ...

КОМЕНТАРІ