У Рівненській області рятувальники відкрили двері квартири в якій була замкнена малолітня дитина

У Рівненській області рятувальники відкрили двері квартири в якій була замкнена малолітня дитина

16.04.16 18:47 0 538
14 квітня о 21:10 до Служби порятунку «101» від чергового відділу поліції надійшло повідомлення, що в обласному центрі в зачиненій квартирі на дев’ятому поверсі, самотньою знаходиться малолітня дитина.

Терміново за вказаною адресою прибуло відділення працівників 1-ї пожежно-рятувальної частини та оперативно координаційний центр ГУ ДСНС у Рівненській області.

Рятувальників мешканці будинку повідомили, що батьки залишили дитину замкненою в квартирі вже декілька годин назад, а також сусіди розповіли, що маля, батьки на одинці залишають вже не в перший раз.

Бійці Служби порятунку щоб не руйнувати конструкцію вхідних дверей, зясували, що є можливість потрапити в квартиру через балкон сусідньої квартири. Двері балкону, рятувальнику відкрила сама дитина. З дівчинкою, на щастя, все було гаразд, вона лише трохи злякалася тривалої відсутності матері.

Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

ГУДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ