У Волинській області відбуваються профілактичні заходи для запобігання пожежам у церквах під час Великодня

У Волинській області відбуваються профілактичні заходи для запобігання пожежам у церквах під час Великодня

16.04.16 15:22 0 605
15 квітня співробітники Горохівського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області за безпосередньої участі начальника центру забезпечення діяльності обласного управління Руслана Фтемова провели робочу зустріч із благочинним Української Православної Церкви Горохівського району, у ході якої обговорили питання забезпечення пожежної безпеки в культових закладах у період святкування Великодня.

Рятувальники зазначили, що на території району триває вивчення протипожежного стану культових закладів, під час яких співробітники ДСНС звертають увагу на стан електромереж, пічного опалення, а також з’ясовують, чи достатньо у храмах первинних засобів пожежогасіння та проводять інформаційні бесіди зі священнослужителями.

Благочинний УПЦ запевнив, що в усіх церквах УПЦ Горохівського району настоятелі храмів роз’яснюють парафіянам основні правила пожежної безпеки. «Ми закликаємо людей обережним ставленням та постійною пильністю берегти від руйнівної сили вогню життя, майно та довкілля, які подаровані нам Богом», - наголосив він.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Луцьку юридична особа - ...

КОМЕНТАРІ