У Волинській області тривають заходи у рамках Дня цивільного захисту

У Волинській області тривають заходи у рамках Дня цивільного захисту

16.04.16 13:52 0 596
15 квітня у загальноосвітній школі № 5 міста Володимир-Волинський Волинської області відбулися заходи у рамках Дня цивільного захисту за участю співробітників місцевого підрозділу ДСНС.

У тренуваннях взяли участь учні усіх вікових груп, а також вчителі та технічні працівники. За сигналом «Тривога» учні та педагоги організовано залишили приміщення школи та вишикувалися на подвір’ї.

Спостерігаючи за евакуацією, представники Володимир-Волинського районного відділу УДСНС України у Волинській області зазначили, що її проведення було грамотним та чітко спланованим. Фахівці ДСНС нагадали порядок проведення евакуації у випадку надзвичайної події та наголосили, що уміння діяти в екстремальних ситуаціях, слухати команди дорослих та чітко їх виконувати – запорука безпеки.

У рамках навчально-тренувальних занять школярі продемонстрували надання першої допомоги постраждалим при аваріях з викидом небезпечних хімічних речовин та евакуацію від умовної пожежі, а також відбувся інструктаж щодо користування індивідуальними засобами захисту (протигазами, респіраторами). Крім того, учні та педагоги мали можливість спостерігати за приборканням імітованої пожежі.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській ОДА ...

КОМЕНТАРІ