День пожежної охорони відзначили прикарпатські рятувальники

День пожежної охорони відзначили прикарпатські рятувальники

16.04.16 08:23 0 788
14 квітня в Управлінні ДСНС в області відбулися заходи з нагоди відзначення Дня пожежної охорони, в якому взяли участь керівництво та працівники Управління ДСНС в області, ветерани пожежної охорони, а також діти - переможці обласного конкурсу малюнка на протипожежну тематику.

Свято розпочалося богослужінням біля каплички Покрови Пресвятої Богородиці на території ДПРЧ-1 міста Івано-Франківська.

Урочисто відкриваючи заходи до професійного свята - Дня пожежної охорони - начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький підкреслив, що дане свято – це вияв поваги та данина вагомого внеску працівників пожежної охорони в боротьбу з вогняною стихією, у захист життя й здоров’я людей і майна від пожеж, адже бойова робота пожежників - це самовіддана служба і постійний ризик власним життям заради безпеки людей.

Володимир Володимирович звернувся зі словами вдячності до ветеранів пожежної охорони, зазначивши, що їх досвід є надзвичайно цінним для молодого покоління рятувальників.

Присутні також вшанували хвилиною мовчання тих, хто поклав своє життя у боротьбі з вогняною стихією. Були покладені квіти до меморіальної дошки Героям-Пожежним.

Цікавою родзинкою свята стало нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка на протипожежну тематику у трьох вікових категоріях. Найкращі з них візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі.

Також окрасою урочистих заходів став святковий концерт, в якому взяли участь представники художньої самодіяльності - працівники Управління ДСНС в області та їх діти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку у дошкільному ...

КОМЕНТАРІ