На Хмельниччині рятувальники провели для школярів День цивільного захисту

На Хмельниччині рятувальники провели для школярів День цивільного захисту

16.04.16 08:46 0 1211
15 квітня в Чемеровецькому навчально-виховному комплексі №2 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія" за участю чемеровецьких рятувальників відбувся День цивільного захисту.

Рятувальники розповіли школярам про пожежі та надзвичайні ситуації на території району, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій. Учням доступно роз’яснили, як слід поводитися під час виникнення в будинку пожежі, та як діяти, щоб врятувати своє життя й допомогти близьким.

Під час заходу рятувальники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, а також правила поведінки на водоймах. Відпрацювали на практиці порядок евакуації з освітніх закладів.

Після цього рятувальники ознайомили присутніх з пожежним автомобілем та продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, за допомогою якого здійснюється гасіння пожеж та порятунок людей. Хлопчики та дівчата з великою зацікавленістю розглядали різноманітні технічні засоби та задавали багато питань з приводу роботи рятувальників.

Найбільше вражень у дітлахів викликало можливість гасіння умовної пожежі. Кожен сміливець мав можливість спробувати себе у ролі приборкувача «вогняної стихії».

Чемеровецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у дошкільному ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ