Які меблі сьогодні найпопулярніші?

Які меблі сьогодні найпопулярніші?

16.04.16 11:52 0 889

Меблі з якого матеріалу купують росіяни найчастіше? За даними статистики продажів популярної в Росії мебельної компанії ООО "АКМИ групп": akmi-mebel.ru (до речі, тут ви знайдете широкий асортимент якісних і красивих меблів і предметів інтер'єру) найбільш затребуваними залишаються меблі з дерева. Або хоча б з його імітації. Так, люди вважають за краще купувати сучасні технології, зручні механізми трансформації, модний декор. Просто дерево - це універсальний матеріал, який дозволяє робити меблі в будь-якому стилі - від етнічного до хай-теку. Але матеріал цей, на відміну від інших - натуральний і екологічний.

Дерев'яні меблі для багатьох - це ще й ознака статусу. Як добре, що минули дикі 90-ті роки з повальним захопленням «євроремонтом» в кожній квартирі, в якій жили новоявлені представники середнього класу. Пластик, гіпсокартон і жалюзі безнадійно спотворювали будь-який будинок, але вважалися ознакою достатку. Тепер ознака не тільки достатку, а й смаку - вміння правильно оформити будинок з використанням натуральних матеріалів. Меблі з масиву, натуральні тканини - ось що цінується по-справжньому. І в реалізації інтер'єру в футуристичному стилі дизайнери прагнуть використовувати натуральні матеріали. Тому що навіть шалений поціновувач сучасного мистецтва тепер не захоче жертвувати своїм здоров'ям за можливість жити серед пластику, скла і металу.

Натуральне дерево зберігає тепло взимку і дарує прохолоду влітку, не виділяє токсичні речовини, робить повітря чистішим. До речі, масив - це не завжди дорого. Можна, наприклад, купити меблі з масиву сосни, берези або ясена - вона обійдуться не набагато дорожче, ніж меблі з ДВП. Деякі покупці, вибираючи меблі, зупиняються на варіантах з ДВП або ДСП: навіщо платити більше, якщо не видно різниці? Різниця стане видною вже через пару років: панельні меблі можуть почати розшаровуватися або видавати неприємний запах. Не кажучи вже про те, що клей, яким з'єднують частини панелей, токсичний.

Меблі з масиву роблять на фабриках і на замовлення в єдиному екземплярі. Часто її виготовляють вручну. Меблі з масиву - відмінний варіант для тих, хто хоче оформити інтер'єр самостійно, але не знає, як це зробити. Тому що в таких випадках безпрограшним варіантом буде вибрати класику. А дерев'яні меблі - це самий класичний варіант з усіх існуючих.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ