Як вибрати меблі для кухні

Як вибрати меблі для кухні

16.04.16 14:59 0 799

Будь-який магазин меблів пропонує безліч варіантів шаф, столів і аксесуарів для кухні. Перш ніж приступити до вибору, потрібно чітко уявляти, яка кухня потрібна саме для вашого будинку.

Особливості приміщення

У кожній кухні є те, що змінити неможливо. Це розмір приміщення, розташування вікон і дверей, виходи каналізації та вентиляції. Ці фактори потрібно враховувати, в першу чергу, плануючи інтер'єр кухні. До речі, якщо вам потрібні якісні меблі для кухні, то їх придбати ви можете в компанії "Корпорація СТС" на сайті: http://sts.ua/ua/mebel/dlja_doma/kuhni.

Призначення кухні

На перший погляд все зрозуміло: кухня - це місце, де готують їжу. Але не завжди все так просто. Кухня може служити тільки для приготування їжі або використовуватися як їдальня для всієї родини. Іноді кухня - це затишний куточок, де збираються друзі на посиденьки.

Меблі для кухні

У сучасному світі кухня може бути просто місцем розігріву напівфабрикатів на сніданок. Для багатьох молодих людей, орієнтованих на досягнення кар'єрного успіху, обід в офісі, а вечеря в кафе або ресторані - щоденна норма. В такому випадку ідеальне рішення для кухні - мінімалізм, стіл і кілька невеликих кухонних шафок для найнеобхіднішої посуди. Для молодої сім'ї з маленькими дітьми потрібна зручна і безпечна кухня. У ній всі шафи повинні бути закриті, вся техніка вбудована, небезпечні предмети розташовані поза зоною доступу дитини. Обов'язково має бути передбачено місце, де може посидіти малюк, поки мама готує йому кашу.

Якщо сім'я велика, то господарі готують багато і з задоволенням, а якщо часто в будинку збираються друзі, то меблі для кухні повинні мати максимальну кількість містких і функціональних шафок. Вся необхідна техніка та посуд повинні бути зручно розташовані і, найголовніше, потрібно мати досить великий робочий простір.
Якщо господиня ділова та активна жінка і для неї головне витратити на все мінімум часу та сил - то величезну роль при виборі меблів для кухні грає ергономічність, ретельно продумане розміщення техніки, щоб не робити зайвих рухів, а щоб все знаходилося під рукою. У такій кухні зазвичай встановлюють рейлінги з усіма необхідними кухонними аксесуарами.

Які бувають види кухонь?

Розстановка меблів в кухні буває декількох видів - в одну лінію, кутове планування і острівна, коли посередині розміщують обідній стіл або робочий простір. Плануючи кухню обов'язково потрібно враховувати розташування техніки. Крім плити і холодильника, можливо, знадобиться в кухні розмістити посудомийну або пральну машину. Ретельно заздалегідь продумайте, що саме потрібно, яка кухонна техніка у вас буде - звичайна або вбудована.

Стаття написана за матеріалами постачальника меблів і світла з Європи Корпорації СТС sts.ua.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое VPS и зачем он ...
Наступна новина: З 18 по 22 квітня у ...

КОМЕНТАРІ