Чернівці: Економічний факультет ЧНУ відзначає 45-річчя

Чернівці: Економічний факультет ЧНУ відзначає 45-річчя

17.04.16 11:22 0 668
Урочистості до 45-річчя економічного факультету Чернівецького національного університету відбулися 15 квітня, у Палаці «Академічний» за участю представників влади, викладачів та студентства.

«Професійний потенціал випускників вашого факультету дуже високий і про це добре відомо чернівчанам, – зазначив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Історія факультету багата і цікава, вам є чим пишатися. Ви робите дуже потрібну справу, готуючи молодих професіоналів, майбутнє нашої країни, талановитих економістів, менеджерів, спеціалістів в галузі економічної кібернетики, маркетингу, обліку, фінансів. Необхідність в таких фахівцях дуже висока».

За вагомі здобутки у галузі науки і техніки, особистий внесок у підготовку і виховання висококваліфікованих фахівців, активну громадську діяльність Олексій Каспрук нагородив медалями «На славу Чернівців» доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри маркетингу, інновацій та регіонального розвитку ЧНУ Ірину Буднікевич та доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри обліку, аналізу і аудиту ЧНУ, відмінника освіти України Тетяну Ковальчук.

Довідково:

економічний факультет готує бакалаврів, спеціалістів та магістрів за 9-ма спеціальностями. На факультеті навчається понад тисячу студентів денної форми та п'ятсот студентів заочної форми навчання. У структурі економічного факультету функціонує 7 потужних кафедр, які здійснюють наукову та освітню діяльність. Навчальний процес на факультеті забезпечує 8 штатних докторів економічних наук, професорів та понад 70 кандидатів економічних наук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медики Тернополя ...
Наступна новина: Чернігів: 18 квітня ...

КОМЕНТАРІ