Медики Тернополя ознайомилися з роботою системи охорони здоров’я Словаччини

Медики Тернополя ознайомилися з роботою системи охорони здоров’я Словаччини

17.04.16 11:13 0 612
Представники відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради - начальник відділу Ростислав Левчук та заступник начальника Ольга Ярмоленко взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Можливості превентивного та лікувального впливу на соціально значимі захворювання в закладах первинної медико-санітарної допомоги» у м. Ужгороді.

Під час конференції медики з усієї України розглядали питання розвитку сімейної медицини та удосконалення роботи первинної ланки медичної допомоги, впровадження обов’язкового медичного страхування та сучасних інформаційних технологій, роботу сімейного лікаря як приватного підприємця, профілактичні програми, тощо.

Також програмою було передбачено знайомство з реформою охорони здоров’я Словаччини на прикладі м. Стара Любляна. У цьому місті фахівці побували в міській лікарні та амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, де адміністрація закладів розповіла про сучасні інформаційні технології Словаччини у сфері медицини та презентувала роботу сімейного лікаря в амбулаторній ланці надання медичної допомоги.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Економічний ...

КОМЕНТАРІ