У Житомирі відбувся семінар працівників юридичних служб

У Житомирі відбувся семінар працівників юридичних служб

17.04.16 14:28 0 662
В Головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області відбувся семінар працівників юридичних служб (юрисконсультів) органів виконавчої влади, державних підприємств, установ, організацій області.

Семінар присвячений розгляду основних положень Закону України «Про державну службу», який набере чинності з 1 травня 2016 року, та обговоренню розвитку системи надання безоплатної правової допомоги.

Головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Валентина Сірук поінформувала учасників семінару про нововведення у державній службі, зокрема щодо внесення змін у частині категорій посад та рангів державних службовців, вимог до проведення конкурсу на заміщення вакантних посад та щорічного оцінювання роботи державних службовців, обчислення стажу, визначення форм матеріального заохочення та дисциплінарного покарання тощо.

Наталія Радушинська, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Житомирській області, адвокат, розповіла про основні принципи та порядок надання безоплатної правової допомоги в місцевих центрах. Вона повідомила, що в Житомирській області вже створено чотири центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги у таких містах: Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський. Наталія Радушинська також зазначила, що суб'єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу у цивільних та адміністративних справах є особи, визначені у статті 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу".

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Что представляет собой ...

КОМЕНТАРІ