Степан Барна: "Кожна копійка має бути використана ефективно!"

Степан Барна: "Кожна копійка має бути використана ефективно!"

17.04.16 12:04 0 629
Про використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад йшлося під час робочої наради голови обласної державної адміністрації Степана Барни з головами об'єднаних територіальних громад Тернопільщини.

«Держава не стоїть осторонь громад, а надає посильну допомогу, - констатував очільник краю. – Зокрема, наша область, яка – лідер за кількістю громад, отримає

141 млн 554 тис. грн. Ці кошти будуть розподілені між 26 громадами. Я закликаю вас використати кожну копійку якомога ефективніше. Прошу звернути увагу на об`єкти інфраструктури у селах, адже зміни мають відчути всі».

Також Степан Барна закликав керівників громад бути активними, шукати інвесторів та можливості, брати участь у різних грантах і програмах.

Крім того, очільник краю нагадав, що з процесом децентралізації громади отримали не тільки повноваження і ресурс, а насамперед – відповідальність. Зокрема, це стосується питань виконання мобілізаційного завдання.

«Це наша спільна робота!», - наголосив Степан Барна.

Під час засідання заслухали інформацію представників обласного військового комісаріату. Також йшлося про порядок перерахування субвенції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7-а сесія Чернігівської ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ