У Чернігові урочисто відкрито туристичний сезон

У Чернігові урочисто відкрито туристичний сезон

17.04.16 11:42 0 566
16 квітня, у Чернігові в урочистій атмосфері відкрили туристичний сезон. У дводенній програмі заходів передбачено багато цікавих заходів як для дорослих, так і для дітей.

Урочисте відкриття відбулось на території національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»за участю голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча та Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

На території біля Катерининської церквидля всіх відвідувачів працює козацьке містечко зі збереженням всіх традицій козацького народу. Крім того, передбачено виступ кінного театру, приготування смачного українського кулешу та шоу лучників.

На Красній площі пройшли лижоролерні перегони та майстер-класи, організовані фестиваль вуличної їжі та сцена, на якій виступають творчі колективи міста. А ввечері заплановано неймовірне масштабне та яскраве фаєр-шоу.

На Алеї героївчернігівці поринуть в атмосферу вуличної музики та вуличних танців, для відвідувачів організована туристична виставка та ярмарок «Містечко майстрів». Чернігівці та гості міста дізнаються багато цікавого про туристичний та творчий потенціал міста Чернігова.

Святкові заходи продовжаться 17 квітня.

У Чернігівському обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбудеться 8-ий всеукраїнський хореографічний фестиваль «Нове покоління» за участю близько 1500 учасників, 70-80 колективів з 10 областей України.

На Красній площі відбудеться «Неймовірне шоу квадрациклів», показові виступи та встановлення рекорду України за участю знаменитих українських стронгменівВасиля Вірастюка й Сергія Конюшка, а також багато іншого.

Запрошуємо всіх чернігівців та гостей міста відвідати святкову програму.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 18 квітня ...
Наступна новина: 7-а сесія Чернігівської ...

КОМЕНТАРІ