На Закарпатті стартували змагання серед команд ЮІР

На Закарпатті стартували змагання серед команд ЮІР

18.04.16 11:10 0 791
Днями, юні інспектори руху загальноосвітніх шкіл В. Березнянського району боролися за першість на районному етапі конкурсу. Команда-переможець представлятиме район у травні на обласному конкурсі.

14 квітня, на базі Ставненської ЗОШ І-ІІІ ступенів В. Березнянського району, пройшов районний етап конкурсу юних інспекторів руху. Метою таких змагань є попередження автопригод за участю та з вини дітей, а також навчання школярів правилам безпеки на дорозі.

Аби здобути звання кращої команди ЮІР, школярам довелося успішно пройти усі етапи перегонів. Насамперед, продемонструвати хороші знання Правил дорожнього руху, добре знати сигнали регулювання, вміти надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП.

Загалом командам довелося пройти 6 етапів конкурсу – це Правила дорожнього руху, вело естафета, агітаційно-пропагандистський виступ команди, регулювальник, медична допомога, соціальний плакат. В конкурсі взяли участь п’ять команд зі шкіл В. Березнянського району. Першість здобула команда Великоберезнянської школи-інтернат І-ІІІ ступенів, яка і представлятиме район на обласному етапі конкурсу.

Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУ НП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Культові кеди Converse

КОМЕНТАРІ