Урни для праху тварин

Урни для праху тварин

18.04.16 14:39 0 1192

Практично в кожній другій середньостатистичній російської сім'ї є домашні тварини. Собаки, кішки і гризуни стають повноправними членами наших сімей, вони дарують нам своє тепло і любов. На жаль, смерть є частиною життя і рано чи пізно ми можемо зіткнутися з данним неприємним фактом.

Багато власників домашніх тварин навіть не знають, що робити, куди звертатися і дзвонити в разі, якщо померла собака або кішка. Ритуальні послуги для собак та кішок - це норма не тільки в Росії, але і у всьому цивілізованому світі. Більшість ветеринарних клінік в Москві та московської області надають послуги по гуманному усиплянню і кремації тварин.
 
При загальній кремації проводиться спалювання трупів кількох тварин, а прах надалі утилізується. При індивідуальній кремації спалюють тіло вашого вихованця окремо від трупів інших тварин, а прах надалі збирають в спеціальну урну і видається власникам тварини. При індивідуальній кремації господарі собак і кішок можуть замовити детальний відеозвіт.

В останні роки почастішали випадки, коли власники тварин хочуть кремувати вихованця в індивідуальному порядку і зберегти прах улюбленця. Якщо ви плануєте поховати прах, то можна вибрати здатні біологічно руйнуватися або пластикові урни. Якщо ж ви хочете зберігати урну з прахом в будинку, то варто вибрати і замовити красиву урну з металу, порцеляни, фаянсу, дерева, кераміки, граніту та інших матеріалів. До речі, придбати урну для праху тварин ви можете в інтернет-магазині: Gayane.ru.

Ціни на урни з прахом для домашніх тварин можуть варіюватися від 200 до 9000 рублів. Все залежить від матеріалу, з якого виконано урна. Найдорожчими вважаються урна для праху собак і кішок ручної роботи. Деякі моделі урн декорують дорогоцінними каменями. Також власники померлих тварин можуть замовити розміщення фото вихованця на урні. У деяких європейських країнах проводиться культивація діаманта з праху тварини. Такий діамант можна носити на кулоні, персні або сережках.

Урни для зберігання праху тварин дозволяють зберегти частинку свого вихованця на довгі роки. Прах домашніх тварин абсолютно стерильний і не має запаху. З великої різноманітності пропонованих моделей можна вибрати урну, яка підходить за обсягом, формою та забарвлення.

Для тривалого зберігання пороху собаки чи кішки рекомендується вибирати урну виконану з натурального каменю. Також у власників є можливість вибрати посудину з приємним естетичним оформленням і форми, яка сподобалася. В урні ви зможете зберігати прах свого улюбленця, як світлу пам'ять про чотириногого друга.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Конфликт,в котором ...

КОМЕНТАРІ