Який подарунок для чоловіка найкращий?

Який подарунок для чоловіка найкращий?

18.04.16 22:53 0 806

Перед будь-яким святом більшість жінок задається питанням: що ж подарувати чоловікові і як зробити так, щоб подарунок приніс йому задоволення, радість і купу інших приємних емоцій? Далі вашій увазі 6 ідей подарунків чоловікам на всі випадки життя.

Універсальні «чоловічі подарунки»

Категорія так званих «чоловічих подарунків» - справжній порятунок для жінки, яка не знає інтересів чоловіки або не має достатню кількість часу для пошуку подарунка.

З таким подарунком можна догодити практично будь-якому представнику сильної статі. Жінкам, добре відомо, що люблять і цінують чоловіки: технічні примочки, всякі новинки, ризик і швидкість, інструменти. Звідси випливає величезний список всіляких подарунків:

  • Аудіо та відеотехніка - смартфони, планшети, професійні навушники, колонки, аудіо системи. Без коментарів: як правило, чоловіки люблять техніку і обожнюють з нею возитися;
  • Будівництво - набір інструментів, дриль та ін. Зрозуміло, ці подарунки підійдуть тільки тим чоловікам, у кого руки ростуть з потрібного місця;
  • Автомобільна тема - все для своєї чотириколісною улюблениці (магнітола, антифриз, килимки, ковпаки на колісні диски, пилосос). Тут все зрозуміло: машина - це як член сім'ї, рідний і улюблений.

Подарунки колегам і начальнику

Якщо ви даруєте подарунок чоловікові, інтереси якого не дуже добре знаєте, наприклад, вашому колезі або начальнику, вас виручить стильний аксесуар. Навряд чи знайдеться чоловік, який не оцінить елегантний шарф, запонки, або портмоне. Зійде і пляшка дорогого коньяку, - головне, щоб подарунок не виглядав дешево.

Подарунки з фантазією

Якщо ви хочете не просто справити приємне враження, але викликати у чоловіка справжній захват, подаруйте щось унікальне, що він навряд чи купить сам або отримає від кого-небудь. Якщо ваш чоловік авантюрний і любить ризик, відмінним варіантом стане сертифікат на стрибок з парашутом, політ на літаку, картинг.

Подарунки з гумором

Жінка, у якої є почуття гумору, дуже бажана для чоловіка. Чому б вам не подарувати своєму чоловікові кухоль з яким-небудь слоганом або жартом? Проявіть фантазію і замовте кухоль з прикольним тексом, який буде розбурхувати фантазію чоловіка, надихати його на подвиги.

Інтимна родзинка

Якщо ви дуже близькі з чоловіком, ви можете сміливо подарувати що-небудь дуже особисте, інтимне. Наприклад, сексуальний наряд для себе. Одягніть його ввечері, і чоловік буде зачарований таким подарунком.

А якщо ще при цьому ви приготуєте його улюблене блюдо і влаштуєте вечерю при свічках, тоді він точно не встоїть, - і гаряче продовження вам забезпечено.

Подарунок, який принесе радість вам обом

Якщо ви вже досить близькі і живете разом або хочете жити разом (може, цим подарунком ви навіть підштовхнете його до весілля), піднесіть вашому коханому в подарунок щось цінне для вас обох.

Напевно, у вас є красиві спільні фотографії. Взявши їх за основу, ви можете замовити календар, футболки, подушки, куртки для вас обох. Футболка, на якій красується ваше спільне фото, - відмінний приклад подібного подарунка.

Сподіваємося, що тепер вибір подарунка для чоловіка перетвориться для вас з обтяжливою завдання в приємні клопоти.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ