В Чернівецькій області що треба знати про індивідуальні номерні знаки? (+фото)

В Чернівецькій області що треба знати про індивідуальні номерні знаки? (+фото)

19.04.16 10:01 0 724
У зверненні на офіційну сторінку Буковинського регіонального сервісного центру МВС у фейсбуці громадянин Руслан Житарюк цікавиться «можливістю зареєструвати іменні номерні знаки», а також їх вартістю.

Завідуючий сектором матеріального забезпечення РСЦ МВС в Чернівецькій області Богдан Качуровський нагадує, насамперед, що індивідуальними номерними знаками можна користуватись лише на території України, оскільки вони закріплюються за транспортним засобом як додаткові до державних номерних знаків встановленого взірця.

Напис на індивідуальному номерному знаку, який може містити від трьох до восьми символів, власник обирає на свій смак, але він повинен відповідати певним вимогам. Отже, індивідуальні номерні знаки не повинні містити нецензурні, а також дискримінаційні написи, назви державних служб та імітувати державні номерні знаки, а також повторюватися в одному регіоні.

Для замовлення індивідуального номерного знака власник транспортного засобу (юридична або фізична особа) надає до Головного сервісного центру МВС (м. Київ, вул. Лук`янівська, 62) такі документи:

• заяву;

• особистий паспорт заявника;

• довіреність, оформлену в установленому порядку (за відсутності власника транспортного засобу);

• свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу або його копію;

• установчі або статутні документи юридичної особи чи їх копії (за потреби);

• документ, що засвідчує державну реєстрацію символіки або логотипу юридичної особи (у разі нанесення логотипу або символіки на індивідуальний номерний знак), або його копію;

• копію посвідчення члена громадської організації (за потреби).

Макет індивідуального номерного знака розробляється, погоджується із замовником та затверджується посадовою особою Головного сервісного центру.

Вартість комплекту індивідуальних номерних знаків визначається згідно з чинним законодавством. Термін виготовлення установлюється до одного місяця з моменту надходження оплати. Після реєстрації індивідуальних номерних знаків, власник транспортного засобу повинен звернутися до територіального сервісного центру МВС для перереєстрації транспортного засобу у зв’язку з закріпленням індивідуального номерного знаку.

Під час поїздок по Україні водій може в будь-який час зняти індивідуальні номерні знаки і скористатися основними державними номерними знаками.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тетяна Дорош: «Загалом в ...
Наступна новина: З 20 до 23 квітня у ...

КОМЕНТАРІ