Швейцарські парламентарі вивчатимуть ефективність проектів,впроваджених на Вінниччині за кошти Уряду Швейцарської Конфедерації (+фото)

Швейцарські парламентарі вивчатимуть ефективність проектів,впроваджених на Вінниччині за кошти Уряду Швейцарської Конфедерації (+фото)

19.04.16 14:57 0 891
Про це в ході оперативної наради під керівництвом голови облдержадміністрації Валерія Коровія повідомив перший заступник голови ОДА Андрій Гижко.

За його словами, 19 квітня до області перебуде делегація із 25 парламентарів Швейцарії, які упродовж двох днів вивчатимуть, наскільки ефективно в регіоні впроваджені проекти, які фінансувалися за рахунок коштів Уряду Швейцарської Конфедерації.

Іноземні партнери, відзначив Андрій Гижко, працюватимуть за чотирма основними блоками. Насамперед, вони ознайомляться з реалізацією програми DESPRO, пов'язаної з децентралізацією послуг із водопостачання, а також відвідають створений на базі обласної клінічної лікарні ім. Пирогова Центр матері і дитини, де за підтримки Швейцарії був реалізований проект з телемедицини. Третій напрям роботи делегації – заходи з енергозбереження, що впроваджуються за рахунок грантових коштів у місті Вінниця. Крім того, парламентарі бажають пересвідчитись і в ефективності використання рухомого складу швейцарських трамваїв.

«Думаю, що наслідком цієї поїздки буде відпрацювання нового етапу співробітництва зі Швейцарією. Тому що проект DESPRO, наприклад, завершується у 2016 році, тож будемо говорити з ними про співпрацю в рамках 2017-2018 років», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Львівщині триває ...

КОМЕНТАРІ