На Вінничині соціальна підтримка учасників антитерористичної операції та їх сімей залишається одним з пріоритетних напрямків роботи центрів соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді у 2016 році (+фото)

На Вінничині соціальна підтримка учасників антитерористичної операції та їх сімей залишається одним з пріоритетних напрямків роботи центрів соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді у 2016 році (+фото)

19.04.16 19:23 0 664
Про це говорили учасники семінару для директорів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, який відбувся 14 квітня.

У заході взяли участь заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації – начальник управління соціальної підтримки та державних гарантій Квят Н.В., головний спеціаліст сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Стебелєва М.Г., координатор волонтерської групи психологічної допомоги солдатським сім'ям «Збережи душу» Євсєєва Л.І.

До обговорення долучились учасники АТО - Олег Заболотнов та Андрій Хуторянський. Під час емоційних та жорстких виступів вони наголосили на необхідності більш активного інформування бійців, які повернулись зі Сходу про роботу усіх служб, закладів та установ, що забезпечують реалізацію зобов'язань, які взяла на себе держава стосовно учасників АТО. Хлопці поділились власним баченням того, у якій формі має відбуватись вивчення потреб та скільки часу має минути від дня демобілізації до складання «соціального паспорта».

Досвідом роботи щодо вивчення потреб та надання допомоги учасникам антитерористичної операції поділились з учасниками семінару працівники Тиврівського, Крижопільського районних та Вінницького міського ЦСССДМ.

Директор обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Стоялова О.В. наголосила на необхідності вивчення потреб усіх учасників АТО, їх розгляду на щомісячних засіданнях дорадчих органів районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міських рад, які координують надання допомоги, та моніторингу виконання.

Для довідки: протягом І кварталу працівники центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відвідали майже 2500 сімей, в яких вивчали потреби за місцем проживання та складали «соціальний паспорт».





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ