В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

19.04.16 09:28 0 960
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, його перший заступник Тарас Яковлев, заступники міського голови Андрій Киця, Сергій Григоренко, секретар міської ради Юлія Вусенко.

Учасники наради заслухали інформацію про проведений моніторинг щоденного споживання енергоносіїв у трьох обласних комунальних закладах. Ця практика запроваджується з метою формування економного використання тепло та енергоносіїв.

Також проаналізували стан забезпечення учасників АТО земельними ділянками в області. На даний час надійшло 6363 заяви, 4388 із них розглянуто і прийнято відповідні рішення.

На нараді було обговорено питання оптимізації малочисельних шкіл в області та модернізації професійно-технічної освіти, адже на Волині є 22 ПТУ, у них навчається понад 9600 учнів. Це велике навантаження на місцеві бюджети, з яких вони тепер фінансуються. На нараді зазначалося, що на даному етапі у місті Луцьку це питання вирішується позитивно, та все ж підходи до професійної освіти потребують змін на державному рівні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тетяна Дорош: «Загалом в ...

КОМЕНТАРІ