Чернігів: Внесені зміни до звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску

Чернігів: Внесені зміни до звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску

19.04.16 12:48 0 552
Минулого тижня в приміщенні Державної податкової інспекції у м. Чернігові відбулось засідання круглого столу «Внесення змін до звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску».

Захід організовано громадською організацією «Сяйво Сіверщини».

В роботі взяли участь начальник відділу ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем Оксана Льодова, начальник відділу платежів до пенсійної системи Олександр Ткаченко та заступник начальника юридичного відділу Чернігівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Оксана Мірошниченко.

Учасники зібрання розглянули питання щодо ведення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування та спільні дії з адміністрування єдиного внеску на виконання Порядку обміну інформацією.

Під час проведення заходу було ухвалено рішення: працювати в частині спільної роботи щодо інформаційного обміну, дотримуватися вимог затвердженого Порядку, дотримуватися строків надання інформації та вирішувати проблемні питання, які виникають під час спільної роботи управління ПФУ та ДПІ, шляхом взаємодії.

За інформацією управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині розпочала ...

КОМЕНТАРІ