У Тернополі відбудеться передвеликодній сількогосподарський ярмарок

У Тернополі відбудеться передвеликодній сількогосподарський ярмарок

19.04.16 11:02 0 598
Сільськогосподарський ярмарок, на якому аграрії області запропонують продукцію харчової й переробної промисловості, відбудеться 23 квітня у Тернополі.

Даний захід організовується на виконання листа Міністерства економічного розвитку і торгівлі України й доручення голови обласної державної адміністрації. В основі його мети полягає мінімізація негативного впливу підвищеного попиту на продукти харчування й цінову ситуацію на ринку продовольчих товарів.

За інформацією департаменту агропромислового розвитку, ярмарки сільськогосподарських товаровиробників та підприємств переробної й харчової промисловості районів охоплять декілька масивів Тернополя. Зокрема, масиви “Східний” (майданчик перед центральним стадіоном; майданчик перед рестораном «Галич»), “Дружба” (майданчик на перехресті вул. Миру-Дружби), а також “Сонячний” (площадка біля ринку «Галицький», вул. Л. Курбаса).

Начальники управлінь (відділів) агропромислового розвитку районних державних адміністрацій забезпечать в тернопільському ярмарку участь сільськогосподарських товаровиробників, переробних підприємств району усіх форм власності.

Окрім цього, у кожному районному центрі щотижнево проводити відповідні ярмарки та щоп'ятниці інформувати про це департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Вінницької ...
Наступна новина: Тривають творчі звіти ...

КОМЕНТАРІ