Реалії та перспективи паркування у Чернівцях стануть предметом дискусії Urban Caf?

Реалії та перспективи паркування у Чернівцях стануть предметом дискусії Urban Caf?

20.04.16 19:23 0 759
Urban Caf? «Паркування в Чернівцях: реалії та перспективи» працюватиме 20 квітня у Чернівцях. Представники влади та громадськості шукатимуть відповіді на питання яким має бути паркування у Чернівцях – платним чи безкоштовним, як повинна працювати система збору оплати за паркування і якому бути тарифікація цієї оплати, яким чином забезпечити контроль за дотриманням правил паркування у Чернівцях.

Міський голова Олексій Каспрук розповість про плани з розвитку системи паркування у Чернівцях. Йтиметься також про зони платного та безкоштовного паркування, вимоги до обладнання платних парковок, тарифи на паркування та різні системи збору оплати, роль громади в контролі за дотриманням правил паркування. Можна буде почути про досвід організації паркування в європейських містах, автоматизовані системи для оплати за паркування, які використовуються у світі.

До участі у дискусії запрошують активних, небайдужих чернівчан, представників громадянського суспільства, муніципалітету та депутатського корпусу, патрульної поліції, журналісти.

Urban Caf? розпочне роботу о 17.00 в культурно-мистецькому центрі «Literatur Cafe»

Модератор дискусії – Надія Бабинська, організатор – ЧОГО «Буковинська агенція регіонального розвитку». Відповідальна особа – Тетяна Лебухорська, +380501320362, [email protected]

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківську сергій ...

КОМЕНТАРІ