Житомирщина: долучайся до роботи в літніх мовних таборах!

Житомирщина: долучайся до роботи в літніх мовних таборах!

20.04.16 13:55 0 644
Відповідно до плану заходів щодо проведення року англійської мови в області планується робота 450 літніх мовних таборів. Метою загальнонаціонального проекту створення літніх мовних таборів, ініційованого Міністерством освіти і науки України, є підвищення інтересу учнів до вивчення англійської мови та вдосконалення рівня володіння нею. У таборах діти матимуть можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності (в ігрових та концертних програмах, театральних виставах тощо).

Управлінням освіти і науки облдержадміністрації у квітні проведено практичний семінар для спеціалістів відділів освіти з питань організації літніх мовних таборів. До роботи таборів долучатимуться всі райони, міста та територіальні об'єднані громади області.

Важливим є залучення якомога більшої кількості волонтерів, котрі володіють англійською мовою та змогли б викладати у школах. Волонтерами можуть стати як громадяни України, так і іноземці. Це можуть бути носії мови, які перебуватимуть в Україні у червні, вчителі шкіл, викладачі вищих навчальних закладів, недавні випускники вищих навчальних закладів, студенти, люди різного віку і професій, які володіють англійською мовою.

Запрошуємо охочих приєднатися до цієї соціальної ініціативи.

Для цього необхідно:

- зв'язатися з обласним управлінням освіти (Шевчук Наталя Олександрівна, головний спеціаліст відділу загальної середньої і дошкільної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації, (0412) 47-44-97, ztedu@ukr.net) чи інститутом підвищення кваліфікації (Гуменюк Ірина Болеславівна, методист ОІППО, 097-528-69-79, ib-gr@mail.ru) та повідомити про своє бажання долучитися до проекту;

- погодити з обраною школою початок волонтерської діяльності, визначити термін перебування (до 3-х тижнів);

- ознайомитися з методичними рекомендаціями, розміщеними на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки Ураїни;

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську 16 ...

КОМЕНТАРІ