В Луцьку міський голова Микола Романюк провів прийом громадян з особистих питань

В Луцьку міський голова Микола Романюк провів прийом громадян з особистих питань

20.04.16 16:58 0 590
Міський голова Микола Романюк провів черговий прийом громадян з особистих питань. Загалом до голови звернулося понад 40 лучан, в тому числі були і колективні звернення.

Варто зауважити, що над вирішенням проблем громадян спільно з міським головою працювали й керівники департаментів та управлінь.

Переважно громадян турбували питання виділення та приватизації земельних ділянок.

Зокрема, до міського голови звернулися жителі вулиці Замкової, які вже кілька років не можуть приватизувати земельні ділянки під власними будинками. Справа в тім, що межі Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку юридично не визначені. Як результат — не встановлені охоронні зони пам'ятників державного історико-культурного заповідника, що й зрештою унеможливлює приватизацію земельних угідь.

Микола Романюк запевнив лучан, що наразі розробляється опорний план Старого міста з чітко визначеними охоронними зонами. Отож, земельні ділянки, які знаходитимуться поза їхніми межами, можна буде приватизувати.

Також під час особистого прийому громадяни просили міського голову врегулювати житлові питання та клопотали про ремонт асфальтного покриття на прибудинкових територіях.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Окрім того, Микола Ярославович доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан. При цьому, кожне питання також буде й на особистому контролі у міського голови.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область за ...
Наступна новина: Чернігів: Зміни руху ...

КОМЕНТАРІ