У Луцьку триває соціально-мистецький проект “Страстний тиждень”

У Луцьку триває соціально-мистецький проект “Страстний тиждень”

20.04.16 08:05 0 483
Триває інтеграційний соціально-мистецький проект “Страстний тиждень”, що реалізовується в межах заходів “Великдень у Луцьку”.

Мета проекту - популяризація українських духовних традицій, створення мистецьких цінностей та інтеграція соціальних груп населення.

Майже сім сотень лучан на пластикових картках спеціальними фарбами відтворюватимуть своє розумінням Великодня, Паски та українських народних духовних традицій.

Учасники проекту, автори малюнків - діти від 3 років, учні навчальних закладів, студенти, молодь та дорослі, ветерани АТО та їх родини.

Першими фрагменти загальної Писанки творили 60 студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. У Волинському краєзнавчому музеї відбулося друге заняття з учнями 3-х класів луцького загальноосвітнього закладу №25, краєзнавцями обласного центру туризму, вчителями та працівниками музею.

З 21 квітня в Галереї мистецтв (вул. Лесі Українки 24 А) буде здійснюватися монтаж картин на 7 металевих конструкцій висотою 220 см., після чого Великодні композиції змонтують на Театральному майдані, де 29 квітня о 12 год. відбудеться їх презентація.

Проект реалізовується управлінням культури Луцької міської ради та Арт-студією “Пятерня”, керівник Тетяна Мялковська.

Управління культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Міський голова ...
Наступна новина: КП ...

КОМЕНТАРІ