Рівненська область: рятувальники організували для вимушених переселенців чергову цікаву і пізнавальну екскурсію

Рівненська область: рятувальники організували для вимушених переселенців чергову цікаву і пізнавальну екскурсію

20.04.16 19:00 0 789
17 квітня співробітники Служби порятунку Рівненщини організували для родин з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, які наразі проживають в Рівному, екскурсію до багатого на історичні пам’ятки, міста Корець.

Гості зі Сходу відвідали Корецький замок та жіночий монастир. Дорослі та діти у супроводі екскурсовода із непідробленою цікавістю оглядали архітектурний комплекс споруд, які до цього часу несуть у собі риси середньовіччя. Упродовж усього дня перебування в Корці вимушених «мігрантів» супроводжували начальник районного сектору ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олександр Боксанчук та психолог Держслужби з НС.

За відгуками екскурсантів, відвідини міста Корець справді виявилися цікавими та насиченими. І в дітей, і в їхніх батьків залишилось чимало приємних емоцій, вражень та захоплень від побаченого і почутого в славетному історичному краї.

До речі, за сприяння співробітників Головного управління ДСНС та підтримки керівництва обласної влади громадяни, що тимчасово переїхали зі східних областей на Рівненщину, вже побували в замковому архітектурному комплексі князів Острозьких, музею книги та друкарства в місті Острог, відвідали культурний центр «Пересопниця», Дубенський замок, а також багато інших цікавих історичних та пам’ятних місць Поліського краю.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Реалії та перспективи ...

КОМЕНТАРІ