В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

В Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

20.04.16 20:05 0 774
За минулі вихідні рятувальникам області кілька разів доводилося виїжджати для надання допомоги населенню у побуті.

16 квітня о 17:09 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність відчинити вхідні двері до оселі по вулиці Калнишевського в обласному центрі. У помешканні без нагляду дорослих залишилася однорічна дівчинка.

Прибувши до місця виклику, працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою триколінної драбини через балкон проникли у квартиру на другому поверсі і відчинили двері квартири зсередини. Дитина була у задовільному стані.

У ніч на 17 квітня до рятувальників надійшло повідомлення про необхідність відчинити вхідні двері до квартири по вулиці Залізничній в Івано-Франківську.

З’ясувалося, що в помешканні знаходилася 77-річна жінка, яка уже досить довго не виходить на зв’язок. Рятувальники в присутності працівників поліції за допомогою бензоріза розрізали замок на вхідних дверей та проникли в квартиру. Пенсіонерка лежала на підлозі. Нарядом поліції було викликано карету швидкої допомоги.

17 квітня о 12:35 допомога працівників пожежно-рятувальної служби у відчиненні вхідних дверей знадобилася по вулиці Дудаєва в Івано-Франківську.

Рятувальники ДПРЧ-1 м. Івано-Франківськ за допомогою висувної драбини проникли в квартиру на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку і відчинили двері зсередини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному патрульні ...
Наступна новина: В Тернополі сергія Надала ...

КОМЕНТАРІ