Як вибрати весільну сукню: 10 типових помилок наречених

Як вибрати весільну сукню: 10 типових помилок наречених

20.04.16 18:29 0 14260

Мабуть, перше питання, яке виникає в голові у дівчини, коли вона отримує пропозицію руки і серця, - яку весільну сукню вибрати? Кожній нареченій хочеться бути справжньою королевою на своєму святі, тому питання це дійсно важливе і хвилююче.

Зрозуміло, ви вислухаєте сотню порад щодо вибору весільного плаття від родичів і друзів, поки будете шукати те саме єдине. Ми хотіли б трохи забігти наперед і підказати вам, як вибрати весільну сукню на прикладі найбільш частих помилок, які роблять наречені. А допоможе нам у цьому Даців Оксана Мар`янівна - головний модельєр весільного салона «ОКСІ» у Львові, в якому ви можете замовити сучасні та вишукані весільні сукні.

Велика «група підтримки» безпосередньо на примірці сукні

Вибір весільного плаття - справа відповідальна. Але не варто залучати до цього процесу дуже багатьох людей. Уявіть, як кожен навперебій буде твердити, що ось це плаття прекрасне, а ось те тобі не підходить, або, що ще гірше, думки розділяться. Як тут не розгубитися? Захоплені крики і зітхання можуть збити з пантелику і відвести в сторону від власних бажань нареченої. Звичайно, погляд з боку важливий, і саме тому краще взяти на примірку одного-двох чоловік, не більше. Вони будуть об'єктивні і поставлять ваші інтереси на 1-ий план.

Занадто рання купівля сукні

Якщо ви почнете приміряти сукні за рік до весілля, ймовірність закохатися в якесь із них дуже велика. І думки про те, що твоє єдине плаття можуть купити, не дасть вам спокою. Вибирати сукню потрібно тоді, коли ви вже маєте в своєму розпорядженні достатню суму на її покупку і коли відомі інші деталі весілля. Адже від місця торжества і його стилю, тематики теж багато що залежить! Погодьтеся, пишне «бальна» плаття буде недоречним, наприклад, на пляжному весіллі, а наряд в грецькому стилі не підійде для вінтажної церемонії.

Занадто багато суконь, які ви поміряли

Зазвичай жінки вибирають між 4-5 основними претендентами на роль «тієї самої» сукні. А в цілому міряти краще не більше 10-15 нарядів, інакше, як то кажуть, очі розбіжаться. У нескінченній гонитві за ідеальним сукнею ви можете просто не розгледіти її серед десятків інших, кожна з яких по-своєму унікальна.

Оманливі знижки

Не кидайтеся на дизайнерське плаття з великою знижкою - таку помилку роблять багато наречених, які мріють про дороге плаття певного бренду. Чи не сперечаємося, коли дійсно можна купити за скромну суму плаття, яке насправді коштує в два, а то і в три рази дорожче. Але перш ніж зробити покупку, ретельно перевірте товар на предмет дефектів і переконайтеся, що не доведеться витратитися на підшивку і хімчистку. Інакше весь сенс знижки загубиться.

Не той розмір

Багато наречених планують скинути вагу перед весіллям і хочуть купити плаття на розмір менше, щоб був додатковий стимул схуднути. Таке рішення - в корені неправильне! У будь-якому випадку купуйте той розмір, який підходить вам на даний момент.

І не забувайте, що розмірний ряд різних марок і брендів відрізняється. Якщо ви завжди носили 44 розмір, але весільна сукня такого розміру вам замала і консультант в салоні радить взяти 46-й розмір, то прислухайтеся до нього. Не надавайте надто великого значення цифрі на ярличку, головне - це посадка. Якщо плаття раптом стане завеликим, вшити його куди простіше, ніж навпаки. А корсет зі шнурівкою і зовсім вирішить всі проблеми невеликого «плюса» або «мінуса» в об'ємах.

Зацикленість на одному стилі

Дуже поширена ситуація, коли наречені йдуть з салону зовсім не з такою сукнею, про яку вони мріяли, або яка, на їхню думку, їм найбільше підходить. Це чудово - мати уявлення про фасон і стиль сукні, яку вам хочеться. Але не треба зациклюватися лише на подібних варіантах. Досвідчені консультанти в салоні запропонують альтернативу, якщо плаття, за яким ви прийшли, не зовсім для вас підходить. Не відмовляйтеся - як то кажуть, за примірку грошей не беруть. Можливо, надівши зовсім інше плаття, ви зрозумієте, що це саме ВОНО!

Купівля сукні, яка вам не подобається

Таке може статися, якщо на вас чинять надмірний тиск. Часто мами, які купують сукні своїм юним дочкам, диктують свої правила просто тому, що платять вони. Або ж наречена може піддатися дуже наполегливим умовлянням подруги і купити те плаття, яке сподобалося їй.

Якщо вас схиляють до покупки сукні, яка вам не до душі, не піддавайтеся! Краще виберіть не такий дорогий варіант, але купіть його за власний кошт або візьміть в розстрочку. А з приводу вмовлянь подруги - ну, це ж все-таки ваше весілля.

Примірка суконь, які ви не можете собі дозволити

Якщо ви знаєте, який ваш бюджет на весільну сукню, то міряйте тільки ті сукні, які в нього вкладаються. Інакше вас може чекати найбільше розчарування. Немає нічого гіршого, ніж закохатися в занадто дороге плаття: ви будете всі наступні порівнювати з ним і засмучуватися, що вони не такі хороші.

Додаткові витрати

Не варто забувати і про них, коли ви позначаєте бюджет свого весільного образу. Якщо ви замовляєте плаття в інтернеті або по каталогу в салоні, то може статися так, що його потрібно буде трохи підігнати по фігурі, а це додаткові витрати. Плюс доставка.

Вибір салону

Перед вибором сукні потрібно вибрати ще й весільний салон. Якщо ви шукаєте певний бренд або плаття від конкретного дизайнера, то спершу дізнайтеся адреси офіційних представників цієї марки. В іншому випадку ви ризикуєте купити підробку. З тієї ж причини не купуйте плаття «з рук» і на сумнівних сайтах.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині засуджено ...
Наступна новина: В Івано-Франківську оксана ...

КОМЕНТАРІ