Ігор Вонс: "Наше головне завдання зараз – забезпечення учасників АТО земельними ділянками"

Ігор Вонс: "Наше головне завдання зараз – забезпечення учасників АТО земельними ділянками"

21.04.16 19:22 0 659
Розширене засідання колегії Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області відбулося 19 квітня.

Участь у засіданні взяв заступник голова –керівник апарату обласної державної адміністрації Ігор Вонс.

«Наше головне завдання зараз – забезпечення учасників АТО земельними ділянками, - констатував Ігор Вонс. – У цьому питанні не може бути спекуляцій чи махінацій. Тому звертаюся до керівників на місцях тримати це питання на особистому контролі».

Про стан відкриття поземельних книг на земельні ділянки, які зареєстровані в Державному земельному кадастрі, але поземельні книги на які не відкриті за І квартал 2016 року поінформував начальник управління державного земельного кадастру Головного управління Держгеокадастру Станіслав Таванець.

Про надання у власність земельних ділянок та про зарезервовані земельні ділянки для учасників АТО за І квартал 2016 року - заступник начальника управління землеустрою та охорони земель –начальник відділу відведення земель Головного управління Держгеокадастру Ігор Луцик.

Про стан розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності та моніторинг їх використання за І квартал 2016 року доповів начальник у правління землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру Олег Малінський.

Головний спеціаліст сектору державного геодезичного нагляду Головного управління Держгеокадастру Галина Комаринська поінформувала про стан оновлення планово – картографічних матеріалів населених пунктів масштабів 1:2000, 1:5000

Про стан запобігання та виявлення корупції у Головному управлінні Держгеокадастру у Тернопільській області за І квартал 2016 року - завідувач сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління Держгеокадастру Гурник Лілія Федорівна

Також йшлося про стан судової роботи у Головному управлінні Держгеокадастру у Тернопільській області та його територіальних органах за І квартал 2016 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: у Старому місті ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ