В Житомирській області державні службовці познайомилися з досвідом литовців у сфері електронного документообігу

В Житомирській області державні службовці познайомилися з досвідом литовців у сфері електронного документообігу

21.04.16 11:31 0 592
За ініціативи департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації у Житомирі 19 квітня, пройшов семінар «Системи електронного документообігу в державному управлінні».

Участь у заході взяли заступник голови ОДА Ярослав Лагута, перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма та представники структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації.

У рамках впровадження електронного урядування в Україні, спрощення системи документообігу відіграє значну роль. Під час семінару своїм досвідом у цьому напрямку поділилися гості з Литви. Про основні надбання у впровадженні ІТ-технологій в державному управлінні розповів Віталій Петров – директор литовської компанії «DocLogix».

Ярослав Лагута подякував гостям за виступ та презентацію про системи «DocLogix» і зазначив: «Я однозначно є прихильником електронного документообігу. Проте в Україні ще потрібно дуже багато впровадити і змінити в законодавстві, аби така система запрацювала. Однозначно, потрібно з чогось починати. І ми за можливості будемо підтримувати ті пілотні проекти, які потім допоможуть зробити нашу країною комфортною для громадян».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Сакральный смысл матрёшки

КОМЕНТАРІ