Буковина увійшла до переліку перших областей в Україні,де адміністративні послуги сервісних центрів МВС надаватимуться в режимі «on-line відео» (+фото)

Буковина увійшла до переліку перших областей в Україні,де адміністративні послуги сервісних центрів МВС надаватимуться в режимі «on-line відео» (+фото)

21.04.16 18:08 0 616
В приміщенні для прийому громадян Територіального сервісного центр 7341 регіонального сервісного центру МВС у Чернівецькій області, що по вулиці Руська, 248М, вже змонтовано дві відеокамери.

Зображення з них в режимі реального часу передаватиметься на офіційний сайт Головного сервісного центру МВС.

Як зазначається в офіційному повідомленні ГСЦ МВС, «усі бажаючі, обравши із списку певний ТСЦ за його номером або поштовою адресою, матимуть змогу побачити приміщення сервісного центру, оцінити наявність черг, завдяки чому скоригувати час свого візиту тощо. Серед іншого зазначений сервіс орієнтований на протидію корупційним проявам, зокрема таким як посередництво та штучне створення черг, а також має на меті профілактику фактів неетичного спілкування персоналу сервісних центрів з відвідувачами».

Зазначається також, що сервіс «on-line відео» дозволить суттєво збільшити прозорість роботи сервісних центрів створить для громадян,що користуються послугами, додаткову зручність.

Окрім Чернівецької, розпочато роботу веб-камер у сервісних центрах на Одещині, Сумщині, Київщині та в місті Києві. У подальшому такий сервіс охопить усю систему сервісних центрів нашої держави.

Довідково.

Завтра (21.04.2016 о 13.00) у приміщенні Головного сервісного центру МВС (за адресою вул. Лук’янівська, 62) відбудеться брифінг за участю в.о. директора ГСЦ МВС Владислава Криклія, присвячений запуску проекту «Сервісні центрни on-line».

На фото: Зображення камер, та приміщення, де вони встановлені.









Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ