У Луцьку проведуть конкурси на перевезення пасажирів автобусними маршрутами

У Луцьку проведуть конкурси на перевезення пасажирів автобусними маршрутами

21.04.16 14:40 0 668
Начальник управління транспорту та звя'зку Анатолій Миронюк під час засідання виконавчого комітету представив на розгляд присутніх проект рішення “Про проведення конкурсів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування”. За його словами, у зв'язку із закінченням терміну дії договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 1, 8, 10, 23, 26а, пропонуємо внести зміни у маршрутну мережу міста та оголосити конкурси на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Луцьку.

Запитання до доповідача виникли у членів виконкому Михайла Щура, Сергія Романчука та Романа Романюка.

Отримавши відповідь на поставлені запитання члени виконкому підтримали проект рішення з окремими змінами. Зокрема, договір з переможцями укладатимуть на три роки, а конкурс по маршруту № 26а буде проведено окремим лотом.

Згідно рішення документи прийматимуться з 28 квітня до 15 години травня. Сам конкурс відбудеться 30 травня.

До участі у конкурсах будуть допущені перевізники, які пропонують для перевезення пасажирів міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Також перевізник до проведення конкурсу, забезпечує наявність робочого GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту м.Луцька, на підставі договору від 01.01.2016 №01-0116 про надання права на користування об'єктів права інтелектуальної власності — програмно-апаратного комплексу “МАК” в м.Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

Під час розгляду питання міський голова Микола Романюк повідомив, що проводится робота з облдержадміністрацією щодо обмеження руху приміських автобусів вулицями Луцька. За його словами, досягнуто домовленості, що на вулиці Глушець біля філармонії буде влаштовано автостанційний пункт. Сюди приїзджатимуть приміські автобуси, які прямують з львівського, володимир-волинського, ковельського, дубнівського напрямків. Крім того, ведуться перемовини, щоб спрямувати сюди й маршрутні таксі, які нині мають кінцеву зупинку в районі залізничного вокзалу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Минулого року на ...
Наступна новина: Жилищные споры: что они ...

КОМЕНТАРІ