Луцьк: у Старому місті введуть платне паркування

Луцьк: у Старому місті введуть платне паркування

21.04.16 19:04 0 575
На шньому засіданні виконавчого комітету розглянуто питання “Про встановлення тарифу на послуги з паркування транспортних засобів для ПП “Ельбе УА”. Доповідачем з цього питання виступив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович.

Він зазначив, що до міської ради звернулось приватне підприємство “Ельбе УА”, яке визнане переможцем конкурсу з визначення оператора паркування транспортних засобів у місті Луцьку, щодо встановлення тарифу на послуги з паркування транспортних засобів на паркувальних майданчиках на: вул. Глушець,1, вул. Драгоманова, вул. Галшки Гулевичівни, вул. Плитниця,10 (Замкова площа), вул. Братковського.

Підприємством “Ельбе УА” заплановано встановити обладнання згідно затвердженої схеми в старій частині міста Луцька, а саме автоматичну паркувальну систему в комплексі з паркувальними автоматами, які працюють на спеціальному програмному забезпеченні, що включає в себе контроль безкоштовного в'їзду соціальних та комунальних служб міста, моніторинг, оплату за паркування та обмеження руху.

У проекті рішення пропонується встановити на період до 31.12.2016 тариф на послугу з паркування автомобілів на паркувальних майданчиках: вул. Глушець,1, вул. Драгоманова, вул. Галшки Гулевичівни, вул. Плитниця, 10 (Замкова площа), вул. Братковського - в розмірі 6 грн за одну годину паркування.

Режим роботи місць платного паркування транспортних засобів діятиме з 6.30 до 16.30 щодня, крім понеділка та святкових днів.

Члени виконкому підтримали цей проект рішення.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що робота з впорядкування паркування транспортних засобів проводитиметься системно. Парковки поступово облаштовуватимуть у центральній частині місто, адже там не вистачає місць для усіх транспортних засобів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рюкзаки та ранці ТМ Zibi
Наступна новина: Ігор Вонс: "Наше ...

КОМЕНТАРІ